Svamp plockning :)

Igår var jag hos Frida... Vi tog med oss de 3 småhundarna ut i skogen för att plocka svamp, tratt kantareller för att vara mer exakt ;) för att vara ärlig så var det min första svamp plockning vad jag kan komma ihåg.. :) men gör gärna om det, fast med lite bättre skor som det inte är hål i ;)
vet inte hur länge vi gick i skogen men någon timme var det nog och vi hittade ganska många :)
hundarna njöt i alla fall av att få leka och busa i skogen.. sen att dem var dyblöta när vi skulle hem, det brydde sig inte dem om!

Dixie 1 år! <3

Min lilla sötnos har blivit stor!
Idag blir hon 1 år! <3

En lyckad kväll..

Det blev en riktigt lyckad kväll... jag och syster hade samma tanke i huvudet när vi vaknade idag. Att vi skulle bjuda mamma och pappa på mat ikväll. När vi väl hade valt vad vi skulle göra så var det en lätt match att fixa det. :)
Trots att vi har en väldigt nyfiken pappa som försökte lista ut vad vi skulle göra, så blev det en bra överraskning. Jag körde och hämtade dem till dukat bord i min lägenhet...tända ljus...vin...och god mat.
Sen bara en lugn kväll tillsammans. <3

Jaha, dags för julmusik

Jaha då är man på dansskolan och planerar inför klasserna
Sitter i mörkret för mig själv i en av salarna och lyssnar på julmusik. Ja, ni läste rätt... julmusik redan.
Det är så när man är danslärare, då får man vara ute i god tid och givetvis så vill alla eleverna varje år göra en juldans.. hade det varit dem som hade bestämt så hade vi börjat på den för länge sen, men tidigare än så här tycker inte jag att man ska börja lyssna på julmusik. :) fast det finns väldigt många olika fina jullåtar som man kan lyssna på :)
men men, man måste ju börja någon gång och i år blev det såhär.

Dans tajm!

Dans tajm! Jaha, då var det dags för 2 danspass... Seg och trött men ska försöka göra mitt bästa :-)


Godmorgon

Godmorgon Har precis vaknat till och ligger och dra mig. I natt har jag kommit fram till att jag aldrig ska köra lastbil! :-) har drömt att jag kört det hela natten och jag tror det räcker med att säga att det inte är min grej! ;-)


Har krypit upp i sängen efter jobbet...

Har krypit upp i sängen efter jobbet... Har varit en tuff dag idag. Började som sagt inte bra på jobbet med det försvunna dokumentet, sen missade jag att vi hade möte idag. Kom bara en halvtimme försent ;-) sen när jag väl skulle undervisa kunde jag varken höger eller vänster! Alla har dåliga dagar ;-)


Testar att blogga från mobilen ;-)

Testar att blogga från mobilen ;-)


Tji fick jag! :)

Jaha.. då gjorde jag det i alla fall :)
trodde inte att jag någonsin skulle välja att blogga, men kände tillslut att jag behövde någonstans att skriva av mig allt som rör sig i mitt huvud. Dagbok kändes inte riktigt rätt att göra, sen är det ju himla lätt att skriva på datorn :)
"Alla andra" har det som man alltid sa när man va liten, det stämmer väl ganska bra nu med... i alla fall känns det så bland dem jag känner. Alla bloggar, till och med mina danselever på 9 år :) Då ska det väl inte vara så svårt för mig att blogga heller :)
vet inte hur många gånger jag sagt till mig själv att jag inte ska göra det, men ...
...tji fick jag! :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0