Dessa mobiler... :(

Vet inte vad jag sak göra.... har så otroligt mycket problem med min telefon... vill bara slänga den i golvet typ hela tiden :( Den är seg när det gäller att öppna exempelvis meddelanden och konversationer... touchen tar inte alltid och sen låser den sig och jag kan inte ringa eller göra något alls med den.
Har funderat på de ett tag att försöka byta modell eller nått... men har inte funderat vidare på de förrän bara i dagarna när Frida pratade om att hon väntar på sin nya mobil.. Då blev jag plötsligt ännu mer sugen på att byta mobil... har ångrat mig ett tag att jag inte köpte en mobil med större skärm :/
Hur ska jag göra.... vad jag förstår av informationen av mitt abonnemang så kan jag inte förlänga det förrän i september... men funderade på om dem kan lösa det på något sätt ändå?
Vet inte hur jag ska göra... vill bara byta mobil, vill att saker och ting ska fungera!

Trivs i Varberg <3

Kan inte mer än säga att jag trivs i Varberg hos älsklingen och hans familj. <3 Kom upp i onsdags kväll och har haft fina dagar hela tiden. Igår kom familjen på besök, första gången våra familjer träffades och det verkade som att det blev ett väldigt lyckat möte. Blir nog fler gånger :-P Ska snart åka in till stan för att handla och sen fixa och dona inför festen ikväll :-D få se hur många som kommer, vi har inte riktigt koll på de ;-) Imorgon blir de nog en tur till Ullared och sen åker vi ner och hälsar på familjen i stugan. :-) Allt för stunden


Kanske ska krypa i säng!?

Funderar på om jag kanske ska krypa ner i sängen...
Men känner inte för att krypa till sängs... längtar efter att få krypa ner jämte älsklingen... men måste vänta tills imorgon :/
känns så tomt och ensamt i lägenheten... Frida jobbar till 1 inatt... så får nöja mig med Dixies sällskap, inte så dumt de heller... vi ska passa på att mysa nu när vi är ensamma i sängen :D

Natti natti


Imorgon är de äntligen dags <3

Imorgon är de äntligen dags för att bege sig till älskling <3 blir till att stanna där tills måndag :D hade jag fått som jag velat hade jag åkt upp igår, men är tvungen att gå på årsmöte med bostadsföreningen ikväll :( men men... måste man så måste man.

Nu har de hänt saker i lägenheten vill jag säga... är klart i sovrummet nu, bilderna är uppe och det blev jätte bra :D

Resultatet av målning i sovrummet :D


 
Frida och jag påbörjade sen hallen i lördags och efter ett antal strykningar med färgen så blev även det ett bra resultat.

Resultatet av målningen i hallen :)



Jag är i alla fall nöjd med båda resultaten, fortfarande småsaker att fixa för att de ska bli bättre. Men får vänta på löningen ;) Efter påsken så tar Frida och jag tag i den återstående färgburken för att fixa till vardagsrummet/köket lite, kommer uppdatering om de längre fram :)

Igår hämtade vi syrran och hon hjälpte till att färga Fridas hår, blev en intressant färg... men Frida stak och köpte mer färg idag på morgonen och det blev min uppgift att försöka få de som hon ville ha de :D Blev betydligt bättre, lite gult bara ;)

Har varit på stan med syrran och Frida idag, fixade ett bättre abonnemang till mobilen så inte räkningarna ska bli så höga. Lunchade tillsammans och sen hem för att packa inför morgondagen.
Är i stort sett färdig med packningen... men har ingen brådska upp i morgon då jag fick veta att älsklingen sticker till träningen direkt efter jobbet, så blir inte till att åka förrän i morgon eftermiddag. Men men... ska ju vara där några dagar och han försöker se till så att han är ledig på torsdag så vi kan umgås <3

Snart kommer pappa och syrran och hämtar Dixie så hon slipper vara själv medan jag är på mötet, tror att pappa uppskattar lite sällskap också när varken mamma eller syrran är hemma ikväll, mamma kommer visserligen senare.. men ändå ;)

Så blir till att fixa i ordning sig inför mötet nu så man är klar när grannen kommer så vi kan samåka :) jag hoppas att det inte blir ett allt för långt möte, men det vet man aldrig när det är massa saker som ska bestämmas.

Allt för stunden

Snart dags för jobb :D

Jaha... snart dags att sticka ner till dansskolan för att undervisa i show och jazz.

Har varit ledig idag med.... skönt att vara ledig samtidigt som Frida, vi har hunnit med en del idag. :) Igår beställde jag bilderna som ska upp på väggen så småningom i lägenheten. Idag började vi dagen med en god frukost och sen satte vi igång med att mäta ut hur vi skulle måla och satte maskeringstejp för att inte måla "för " mycket ;) Pappa kan vara lugn, vi täckte över sängen och golvet med så ingen färg där ;) Däremot glömde vi täcka fönstret :p men, han kan vara lugn.... de klarade sig från färg.
Målade en gång och sen tog vi med hundarna på en promenad förbi affären och sen ut på en äng så dem kunde springa av sig lite... sen tillbaka till lägenheten för lite mat :) Frida stack iväg en runda ner på stan och jag har tagit de lugnt i lägenheten... har målat en gång till nu och vi får se om det behövs målas fler gånger eller om de räcker :)

Ska alldeles strax packa i ordning väskan för att sticka till dansskolan... blir en runda förbi teatern med innan vi åker hem :) Blir en lugn kväll... eventuellt packa lite inför veckan hos Calle <3

Förbereder maten inför ikväll :D

Japp.... jag gör just de för tillfället... förbereder maten till Frida och mig ikväll :) kände att det var min tur att laga något gott tills hon kommer hem. Det brukar ofta vara tvärtom ;) Gör inget komplicerat men ändå, mat som mat...
Har varit ledig idag och fixat och donat hemma. Men hann även med ett möte med kollegan Maria för att planera inför Dans uppvisningen "Tusen och en natt" som ska vara i maj. Va skönt att prata igenom hela låten för att vara överrens om vad vi ska göra och hur vi ska göra de... känns skönt att ha de klart för sig, gör allt blir lite lättare att få ordning på danserna :)

Ska fixa klart maten och ställa in den i ugnen så det bara är att sätta på den när vi kommer hem. Ska iväg en runda till teatern för att låta Dixie göra sin scen i musikalen Annie :D inte för att det är så mycket hon gör men men.... Sen hämta Frida och mysa framför tvn, en lugn kväll alltså :)

Nu ringde <3 älsklingen <3 också så får avsluta här och fortsätta en annan gång ;)

Inget är som väntas tider ;)

Väntar på att bilderna som Frida skickade till mig via Msn.. massa bilder att beställa på Fuji... ska komma upp lite bilder på väggarna i min lägenhet :) Det ska målas också, inne i sovrummet... ska måla på väggen för att sedan sätta bilderna  över de.. ska bli som ett kollage av massa bilder som visar saker som betyder mycket för mig och sådant som jag gillar.... Fridas idé, vem annars ;) men det är bra att ha henne som "sambo", händer lite saker i min lägenhet då.. det sker en förbättring hela tiden :) så får se när väggen blir målad, den skulle blivit de för en vecka sen men då dök de upp lite annat... ska beställa bilderna under morgondagen så är de bara till att måla innan dem kommer så att vi kan bocka av de projektet och gå över till nästa.

Typ som att köpa lampa till köket, har hittat en som både Frida och jag tror skulle kunna passa bra, nu är det bara att invänta lönen (kanske blir till att vänta lite till) men de är nästa sak som ska fixas... oj, glömde ju att jag måste fixa mer kompostgaller för att kunna bygga ut "hundgården", det är lite trångt när de är två hundar.... inte för att dem klagar, men känns ändå som att de behövs :D ska fixa ameringsjärn för att stadga upp gallret med så att dem inte smiter ut dem små rackarna. Dixie har nämligne lärt sig att om hon hoppar upp på gallret vid ena sidan, så tippar de och då kan hon smita ut :/

Så min kära "sambo" och jag har en del att stå i nu när helgen närmar sig med stora steg :D


Förlåt :(

Får väl be om ursäkt för att jag varit VÄLDIGT dålig på att uppdatera här... ska försöka att bättra mig på den fronten. Då har vi bestämt de... nu, dags för lite uppdatering :)

Nya Jobbet:
Har nu jobbat sen i januari på de nya jobbet. Trivs som fisken i vatten :D Jobbar nu måndag till fredag dagtid och har kvällar och helgerna ledigt. Är en stor omställning, mycket nya intryck och nya människor. Är annorlunda att jobba i skolan som jag inte har gjort innan. Vilket innebär att de tar mycket energi från mig men jag trivs jättebra.
Danserna:
Har inte slutat med dansklasserna utan behåller dem i alla fall våren ut, har inte riktigt bestämt hur jag ska göra till hösten. Ska ta Påsklovet till att fundera på de. :/
När det gäller min egen dans har det inte blivit så mycket med de. För de första så har det nya jobbet tagit mycket av min kraft och har inte orkat träna, sen har jag varit sjuk och skadad väldigt mycket under början av året. Vilket har lett till att jag har hållt mig lugn. De  senaste veckorna har de blivit mycket träning med musikalen Annie också, många sena kvällar vilket har lett till att dansträningarna har uteblivit. Men nu har Annie haft premiär och bara har föreställningar, så nu lugnar det ner sig på den fronten. Men är inte frisk än, så blir ingen egen dans denna veckan utan bara undervisningsklasserna.


Tillbaka till nuet:
Har precis kommit tillbaka från en promenad med Gibbs och Dixie, fick även sällskap av världens bästa granne. :D Har inneboende för tillfället Frida och Gibbs bor hos mig och Dixie nu... och de gör absolut ingenting. Trevligt med sällskap :D Dixie får sällskap när jag jobbar och jag har sällskap när jag kommer hem från jobbet ;)
Har även fått hjälp utav Frida i lägenheten som förändras succesivt till de bättre.


Kärleken:
Calle är väldigt ofta i mina tankar nu och det känns så underbart bra mellan oss. Visste vi bor en bra bit ifrån varandra, men det funkar väldigt bra ändå. Det känns rätt med honom. <3 Kommer att åka upp till honom på Påsklovet då jag fått lite ledigt, så blir till att fira påsk med han och hans kompisar... ser verkligen fram emot de. Han var nere och hälsade på när jag fyllde, då vi även passade på att gå ut med några av min vänner och hade en trevlig kväll på Lagerlunden. Sen fick han också träffa några i släkten när dem kom för att fira mig och det gick hur bra som helst. Han blev i alla fall godkänd av mormor och farfar :D
Längtar tills nästa vecka :D

Allt för tillfället :D


RSS 2.0