Snart är han hemma <3

Sitter och väntar på att älsklingen ska komma hem.... Han kommer hem tidigare än väntat. Se jag bara som positivt! :)
Håller på att förbereda lite mat till oss... de blir tacos ikväll.. smidigt och gott :P
Det närmar sig helgen med storm steg.. me like :) Då kommer Fridis o Linnea!!! :D Då ska de bli fest.. få se om de blir utgång eller om vi håller oss hemma hos oss med några av Calles kompisar.
Trött, är ett bra ord för att förklara mig just nu! Är trött typ hela tiden, mycket pga att de varit lite jobb på sistone så jag letar komplement till mina timmar jag redan har. Vet däremot att de kommer att blir mer och mer framåt nu... men för tillfället känns de lite lite... är inte van vid att gå hemma så här mycket som jag gör för tillfället. De ta på krafterna, att typ inte göra nånting (inte för att jag inte gör något, men de tar på krafterna att bara gå hemma när jag är själv)

Nu kom älsklingen <3

Regnet de bara öser ner :-( japp... Vaknad...

Regnet de bara öser ner :-( japp... Vaknade av att de regnar och blåser ute... Idag blir en lugn dag. Ska faktiskt försöka baka lite... Har inte bakat något sen jag flyttade hit så tyckte de va på tiden nu ;-) Blir nog lite goda grötfrallor tror jag, Fridas recept :-)


En ny vecka börjar imorgon! Fattar inte va...

En ny vecka börjar imorgon! Fattar inte vart tiden tar vägen. Helgen har varit trevlig. Fick besök av syster o vän som gjorde mig sällskap nu när Calle gett sig iväg. Syster klarade körkortet i veckan så därför kom dem på en snabbvisit :-D Trevligt med sällskap när älsklingen är ute och kör... Japp, de är den veckan som kommer nu. Veckan då jag är ensam hemma :-\ Men vet att han sen är hemma i nästan tre veckor ;-) Så jag hoppas att veckan går fort... Inte bara för att han kommer hem utan också för att till helgen kommer bästaste Linnea och Frida på besök. Lille Gibbs kommer också för att hälsa på Dixie ;-) De ska bli mysigt <3 Blir lite jobb i veckan men inte varje dag så får försöka fördriva tiden tills fredag. ;-)


Lunch!! Sitter på jobbet och har lunchrast...

2011-10-04_16_14 (MMS)

Lunch!! Sitter på jobbet och har lunchrast nu. Igår blev Dixie och jag klippta (av olika frisörer) :-P Bättre bild kommer senare. Det blir en jobbvecka denna veckan... Så hinner inte med så mycket annat. Men igår hann jag även med en tur till Ikea med svägerskan... Dem behövde saker till sitt nya kök och då fick jag göra henne sällskap ;-) De va allt för tillfället... Åter till jobbet!!


Förlåt förlåt förlåt :(

Kan inte mer än att be om förlåtelse för att jag varit riktigt dålig på att skriva, jag har ju all tid i världen att skriva men har inte kännt för de på sistone... men nu är allt bättre så därför skriver jag några rader :)

Nu har jag varit sambo i 1 månad redan, tiden går fort... men jag ångrar ingenting. De enda jag kan säga är att självklart känner jag mig lite ensam när jag inte jobbar och älsklingen är borta en hel vecka (vilket är varannan vecka) saknar vännerna som mest då <3 Självklart familjen också, men sånt är livet... de är bara att bita ihop.

De senaste veckorna har jag varit i lägenheten och städat ur den ordentligt och i torsdags lämnade jag nycklarna till den nye ägaren så nu är det klart. Nu är jag på rktigt Varberg bo :)
Jobbet går bra, nu för tiden jobbar jag som Telia försäljare i en butik inne i Varberg. Det är lite timmar bara än så länge... men närmare jul så blir det mer.

Jul ja, de är bara 2 månader kvar till första advent!! Tiden går så otroligt fort, tycker inte att de är längesen de var midsommar.. :)
Nu ska vi inte prata om de... vi väntar någon månad till innan dess :)


Idag ska jag försöka hitta en frisör... är så trött på mitt hår nu, de är riktigt slitet... få se om jag lyckas eller inte :P Dixie ska friseras i morgon, få se hur hon blir :)
Blir kanske också en tur till Ikea med svärmor och svägerska för att inhandla till svägerskans nya kök :D

Jag hoppas denna veckan går fort!! Längtar redan efter älsklingen <3


RSS 2.0